QR Code

like/dislike image

Piotr Tołoczko

35 lat

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
aktor
8.1 (7)
Data urodzenia:05 kwietnia 1985
Miejsce urodzenia:Polska
Wzrost:182 cm (5ft)
Lata aktywności:od 1997 roku
Zawód:aktor
O sobie (1)Aktor teatralny, filmowy, głosowy i telewizyjny. Magister sztuki aktorskiej (2009) oraz stypendysta berlińskiej szkoły teatralno - filmowej Schauspielschule Fur Theater und Film Reduta. Występuje na deskach warszawskich teatrów: Studio, Rampa, Capitol i Dramatyczny. W 2017 roku otrzymał III Nagrodę Mazowieckiego Konkursu Scenariuszowego "Script Wars" za scenariusz Pomiędzy.
Aktor teatralny, filmowy, głosowy i telewizyjny. Magister sztuki aktorskiej (2009) oraz stypendysta berlińskiej szkoły teatralno - filmowej Schauspielschule Fur Theater und Film Reduta. Występuje na deskach warszawskich teatrów: Studio, Rampa, Capitol i Dramatyczny. W 2017 roku otrzymał III Nagrodę Mazowieckiego Konkursu Scenariuszowego "Script Wars" za scenariusz Pomiędzy. ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Czarny mercedes10.0Kierowca czarnego Mercedesa
20187 uczuć7.7Tata Porankowskiej
Kamerdyner7.4Martin Steiner
2017Pewnego razu w listopadzie0.0Pracownik ośrodka
2016Zaćma10.0Adiutant
2015Karbala7.4Szeregowy Białek "Biały"
Karbala7.4Szeregowy Białek "Biały"
2014Piąte: nie odchodź7.0Kuba
Pani z przedszkola6.3Rodzic w przedszkolu
Zbliżenia6.7Absztyfikant
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
Solo: A Star Wars Story
3.0(polski dubbing)
20157 krasnoludków i Królewna Śnieżka - Nowe przygody
Bai xue gong zhu zhi shen mi ba ba
5.6Strażnik (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Komisarz Alex5.5Recepcjonista (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.9Jarek Drabik (gościnnie)
Czas honoru4.7Kwiaciarz z grypsem w kawiarni Woźniaka (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (1)  Rozwiń by komentować


avatar
Edyta  (2017-02-05 20:36:20)
Bardzo zdolny i bardzo przystojny.