QR Code

Piotr Tołoczko


Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
10 (4)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Czarny mercedes1.0Kierowca czarnego Mercedesa
20187 uczuć8.1Tata Porankowskiej
Kamerdyner7.6Martin Steiner
2017Pewnego razu w listopadzie0.0Pracownik ośrodka
2016Zaćma10.0Adiutant
2015Karbala7.4Szeregowy Białek "Biały"
Karbala7.4Szeregowy Białek "Biały"
2014Piąte: nie odchodź5.5Kuba
Pani z przedszkola6.3Rodzic w przedszkolu
Zbliżenia7.5Absztyfikant
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
Solo: A Star Wars Story
1.0(polski dubbing)
20157 krasnoludków i Królewna Śnieżka - Nowe przygody
Bai xue gong zhu zhi shen mi ba ba
4.8Strażnik (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Komisarz Alex5.7Recepcjonista (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.9Jarek Drabik (gościnnie)
Czas honoru4.5Kwiaciarz z grypsem w kawiarni Woźniaka (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (1)  Rozwiń by komentować


avatar
Edyta  (2017-02-05 20:36:20)
Bardzo zdolny i bardzo przystojny.