QR Code

Piotr Domalewski  36 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (4)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
8.2 (5)
Data urodzenia:17 kwietnia 1983
Miejsce urodzenia:Łomża, Podlaskie, Polska
Wzrost:185 cm (6ft 1in)
O sobie (1)
Polski aktor, reżyser i scenarzysta. Absolwent PWST w Krakowie. Student reżyserii na Wydziale Radia i Telewizji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. Laureat "Złotych Lwów" - Wielkiej Nagrody 42. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni 2017 za film Cicha noc. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Historia Roja8.8Ildefons Żbikowski "Tygrys"
Demon5.8Wodzirej
2014Zbliżenia7.5
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Cicha noc7.7
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Cicha noc7.7
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2008Ojciec Mateusz6.6Czarek Ruberski, brat Mirka (gościnnie)
Czas honoru4.5Cichociemny Marian (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.1Szymon, partner Izabeli Gordon
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.