QR Code

Piotr Cyrwus

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Gotowi na wszystko. Exterminator0.0Terapeuta
2017Bodo6.0Dyrektor lokalu w Pabianicach
Wyklęty9.2Gospodarz
2016Bóg w Krakowie8.8Ksiądz Stanisław
2014Karolina7.2Ksiądz Michał
1999Pan Tadeusz0.0Maciej Konewka
1993Lista Schindlera
Schindler's List
0.0Ukraiński strażnik
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Baron 244.0Pan Zdzisio, kierowca cysterny
2011Komisarz Alex5.6Jerzy Szafrański (gościnnie)
Rodzinka.pl3.7Właściciel restauracji (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
2008Ojciec Mateusz6.4Wiesław Pawlak (gościnnie)
Czas honoru4.5Marian Wachowicz, kapitan UB (gościnnie)
2006Ranczo5.4Polityk (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Taksówkarz, który przywiózł Artura Kulczyckiego do domu (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.0Eugeniusz Bodzio (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.