QR Code

Piotr Adamczyk

47 lat

Piotr Aleksander Adamczyk
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (54)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
5.8 (5)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2020Mayday10.0Janek Kowalski
2019Kobiety mafii 27.6"Mat"
Całe szczęście9.0Robert Turski
Ikar. Legenda Mietka Kosza7.0Bogdan Danowicz
2018Dywizjon 303. Historia prawdziwa7.9Witold Urbanowicz
Narzeczony na niby8.3Darek
2017Listy do M. 310.0Szczepan Lisiecki
2016Jestem mordercą8.6Major Aleksander Stępski
Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej6.5Stanisław Wisłocki
2015Listy do M. 28.0Szczepan Lisiecki
Słaba płeć?10.0
2013Tajemnica Westerplatte6.0Kapitan Mieczysław Słaby, lekarz
Wkręceni6.3Franek Szpak "Franczesko"
2012Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć6.0Młody Hermann Brunner
Bitwa pod Wiedniem
September Eleven 1683
5.8Leopold I Habsburg
2011Listy do M.6.7Szczepan Lisiecki
2010Nie ten człowiek0.0Służący barona
2008Kierowca
Limo driver
1.0Mecenas
Lejdis0.0Artur, mąż Gośki
2007Testosteron0.0Ornitolog Kornel Olendzki
2002Kariera Nikosia Dyzmy3.7Lektor angielskiego
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2019Wilk w owczej skórze 2
Volki i ovtsy. Khod sviney
0.0Skinny (polski dubbing)
2018Ant-Man i Osa
Ant-Man and the Wasp
5.2Scott Lang / Ant-Man (polski dubbing)
Miśków 2-óch w Nowym Jorku
Norm of the North 2
7.0Misiek (polski dubbing)
Młody renifer Alex
Ailo: Une odyssée en Laponie
6.5(polski dubbing) (narrator)
2017Auta 3
Cars 3
9.3Zygzak McQueen (polski dubbing)
Zając Max ratuje Wielkanoc
Die Häschenschule
6.7Max (polski dubbing)
2015Ant-Man6.3Scott Lang / Ant-Man (polski dubbing)
Mały Książę
Le petit prince
6.4Próżny / Policjant z korpoplanety (polski dubbing)
2014Asteriks i Obeliks: Osiedle bogów
Astérix: Le domaine des dieux
5.0Miniminus (polski dubbing)
2012Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta
Las Aventuras de Tadeo Jones
7.0Tedi (polski dubbing)
2011Auta 2
Cars 2
5.8Zygzak McQueen (polski dubbing)
2009Noc w muzeum 2
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
1.5Larry Daley (polski dubbing)
2008Mów mi Dave
Meet Dave
0.0Dave / Kapitan (polski dubbing)
Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
8.3Melman, Żyrafa (polski dubbing)
Opowieści na dobranoc
Bedtime Stories
1.0Skeeter Bronson (polski dubbing)
2006Noc w muzeum
Night at the Museum
5.2Larry Daley (polski dubbing)
2005Madagaskar
Madagascar
3.0Melman, Żyrafa (polski dubbing)
2004Iniemamocni
The Incredibles
1.0Syndrome (polski dubbing)
2001Dr Dolittle 2
Dr. Dolittle 2
0.0Dr John Dolittle (polski dubbing)
1998Dr Dolittle
Doctor Dolittle
0.0Dr John Dolittle (polski dubbing)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2008Kierowca
Limo driver
1.0(współproducent)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Przepis na życie0.0Andrzej Zawadzki
2008Czas honoru4.8Obersturmbannführer Lars Rainer
1999Na dobre i na złe5.2Doktor Jerzy Kozerski, prezes koncernu farmaceutycznego, szef Małgorzaty Donovan (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.