QR Code

Pierre Niney

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (25)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Obietnica poranka
La promesse de l'aube
5.9Roman Kacew
2016Frantz7.0Adrien Rivoire
2014Yves Saint Laurent4.0Yves Saint Laurent
2013Miłość po francusku
20 ans d'écart
2.5Balthazar
2010Przepis na miłość
Les Emotifs anonymes
0.0Ludo
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.