QR Code

Peter Straughan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Szczygieł
The Goldfinch
0.0
2017Pierwszy śnieg
The Snowman
10.0
2014Frank10.0
2011Szpieg
Tinker, Tailor, Soldier, Spy
0.0
2010Dług
The Debt
8.3
2009Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
4.7
2008Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi
How to Lose Friends & Alienate People
3.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.