QR Code

Peter Farrelly  62 lata

Peter John Farrelly
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:17 grudnia 1956
Miejsce urodzenia:Phoenixville, Pensylwania, USA
Lata aktywności:od 1987 roku
Stan Cywilny:żona Melinda Kocsi (od 31.12.1996), 2 dzieci: córka Apple i syn
O sobie (1)
Amerykański reżyser, scenarzysta i producent filmowy. Pracuje w duecie z bratem, Bobbym Farrelym. ... (cały opis)
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Green Book9.3(producent)
2014Głupi i głupszy bardziej
Dumb and Dumber To
8.3(producent)
2013Movie 431.0(producent)
2012Głupi, głupszy, najgłupszy
The Three Stooges
1.0(producent)
2011Bez smyczy
Hall Pass
0.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Green Book9.3
2014Głupi i głupszy bardziej
Dumb and Dumber To
8.3
2012Głupi, głupszy, najgłupszy
The Three Stooges
1.0
2011Bez smyczy
Hall Pass
0.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Green Book9.3
2014Głupi i głupszy bardziej
Dumb and Dumber To
8.3
2013Movie 431.0
2012Głupi, głupszy, najgłupszy
The Three Stooges
1.0
2011Bez smyczy
Hall Pass
0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.