QR Code

Paweł Domagała

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (25)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Serce nie sługa8.9Filip
Gotowi na wszystko. Exterminator0.0Marcyś
2017PolandJa7.4Kaczor
20167 rzeczy, których nie wiecie o facetach7.4Filip
Planeta Singli9.5Piotr
2015Wkręceni 28.3Tomek Zarówny
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Lucek
2013Wkręceni5.8Tomek Zarówny "Szyja"
201180 milionów4.5Tomek
Weekend3.4Policjant z hali fabrycznej
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Luis i obcy
Luis und die Aliens
6.2Blu (polski dubbing)
2016Zwierzogród
Zootopia
6.9Nick Bajer (polski dubbing)
2014Fru!
Yellowbird
6.2Żółty ptaszek (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Druga szansa9.7Aktor Igor Szot
Powiedz tak!8.7Wiktor
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.