QR Code

Paweł Ciołkosz  35 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:17 października 1982
Miejsce urodzenia:Dębica, Polska
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Król życia0.0Wacek
Czerwony pająk0.0Prezenter telewizyjny
2013Ambassada4.8Staszek
Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6Tajniak
2012Wszystko przed nami0.0Leszek Kozak
2008Ojciec Mateusz6.0Asystent prokurator Agaty (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.2Grzesiek, członek ekipy Michała / Szymon Kaleta, ojciec Uli (gościnnie)
2006Ranczo5.4Zygmunt, student psychologii (gościnnie)
2003Na Wspólnej4.2Sylwester (gościnnie)
1997Klan6.8Agent nieruchomości pośredniczący w sprzedaży domu który zamierzała kupić Monika Ross-Nawrot (gościnnie)
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2017Emotki. Film
The Emoji Movie
5.0Minek (polski dubbing)
Transformers: Ostatni Rycerz
Transformers: The Last Knight
8.9(polski dubbing)
Zając Max ratuje Wielkanoc
Die Häschenschule
6.7Spoczek (polski dubbing)
2016Legion samobójców
Suicide Squad
9.2Jonny Frost (polski dubbing)
Sekretne życie zwierzaków domowych
The Secret Life of Pets
6.1Ozone (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.