QR Code

Paul Walker  1973 - 2013 (40 lat)

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (14)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (4)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
8.2 (5)
Data urodzenia:12 września 1973
Data śmierci:30 listopada 2013
Miejsce urodzenia:Glendale, USA
O sobie (1)
Aktor i producent filmowy i telewizyjny. Mając 12 lat trafił na srebrny ekran w serialu NBC Autostrada do nieba (Highway to Heaven, 1985-1986). W wieku 14 lat zadebiutował w kinowym horrorze komediowym Potwór w szafie (Monster in the Closet, 1987) oraz sensacyjnym filmie sci-fi Rozkaz – zabijać (Programmed to Kill, ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Szybcy i wściekli 7
Furious 7
9.2Brian O'Conner
2014Brick Mansions. Najlepszy z najlepszych
Brick Mansions
10.0Damien
2013Szybcy i wściekli 6
The Fast and the Furious 6
6.7Brian O'Conner
2011Szybcy i wściekli 5
Fast Five
6.8Brian O'Conner
2003Za szybcy, za wściekli
2 Fast 2 Furious
10.0Brian O'Conner
2001Szybcy i wściekli
The Fast and the Furious
5.5Brian O'Conner
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.