QR Code

Patryk Vega

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
6 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Botoks8.2(producent)
2016Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4(producent)
Pitbull. Nowe porządki7.2(producent)
2015Służby specjalne2.5(producent)
2014Służby specjalne8.4(producent)
2010Ciacho3.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Kobiety mafii10.0
2017Botoks8.2
2016Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4
Pitbull. Nowe porządki7.2
2015Służby specjalne2.5
2014Służby specjalne8.4
2013Last Minute2.0
2010Ciacho3.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Kobiety mafii10.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.