QR Code

Patrick Warburton  54 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (2)
Data urodzenia:14 listopada 1964
Miejsce urodzenia:USA
O sobie (1)
Amerykańskki aktor telewizyjny oraz często udzielający swojego głosu w różnych adaptacjach. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Ted 25.8Facet
2013Movie 431.0Ojciec (segment "Middleschool Date")
2012Ted3.0Guy
2008Dorwać Smarta
Get Smart
4.0Hymie
2002Faceci w czerni II
Men in Black II
0.0Agent Tee
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2014Samoloty 2
Planes: Fire & Rescue
9.5Pulaski (głos)
Pan Peabody i Sherman
Mr. Peabody & Sherman
6.0Agamemnon (głos)
2008Małpy w kosmosie
Space Chimps
1.7Tytan (głos)
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017The Tick0.0(producent)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.