QR Code

Patrick Stewart  78 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
6.7 (6)
Data urodzenia:13 lipca 1940
Miejsce urodzenia:Mirfield, Wielka Brytania
O sobie (1)
Brytyjski aktor filmowy i teatralny. Znany głównie ze swoich ról szekspirowskich oraz jako kapitan Jean-Luc Picard w serialu telewizyjnym Star Trek: Następne Pokolenie i kilku filmach pełnometrażowych serii Star Trek. Zasłynął również z roli profesora Xaviera w filmach X-Men, X-Men 2 i X-Men 3: Ostatni bastion. Grał także rolę Gurneya ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Logan: Wolverine
Logan
9.8Charles Xavier / Profesor X
2015Ted 25.8(narrator)
2014X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
X-Men: Days of Future Past
5.3Profesor X
2013Wolverine
The Wolverine
4.0Charles Xavier
(niewymieniony w czołówce)
2012Ted3.0(narrator)
2009X-Men Geneza: Wolverine
X-Men Origins: Wolverine
3.0Profesor Charles Xavier
(niewymieniony w czołówce)
2006X-Men: Ostatni bastion
X-Men: The Last Stand
0.0Profesor Charles Xavier
2003X-Men 2
X-Men 2: X-Men United
3.0Profesor Charles Xavier
2000X-Men
X-Men 1.5
2.5Profesor Charles Xavier
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Emotki. Film
The Emoji Movie
5.0Poop (głos)
2016Super Spark: Gwiezdna misja
Spark: A Space Tail
0.0Kapitan (głos)
2014Czarnoksiężnik z Oz: Powrót Dorotki
Legends of Oz: Dorothy's Return
5.1Tugg (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.