QR Code

Patrick Bauchau  80 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (1)
Data urodzenia:06 grudnia 1938
Miejsce urodzenia:Belgia
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Dziewczyna, która została królem
The Girl King
10.0Kartezjusz
Every Thing Will Be Fine8.0Ojciec
2012Dorwać gringo
How I Spent My Summer Vacation
4.3Chirurg
200920122.4Roland Picard
2007Złodzieje
Ladrones (Eng. Thieves)
3.3Sprzedawca antyków
1994Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
0.0Enrique Rojas
1985Zabójczy widok
A View to a Kill
2.3Scarpine
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.