QR Code

Olivia Colman  45 lat

Sarah Caroline Colman
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (13)
Wywiady
Newsy (8)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5.2 (9)
Data urodzenia:30 stycznia 1974
Miejsce urodzenia:Norwich, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:170 cm (5ft 6in)
Lata aktywności:od 2000 roku
Stan Cywilny:mąż Ed Sinclair, 3 dzieci: synowie Finn (ur. 2005), Hal (ur. 2007) i córka (ur. 2015)
O sobie (1)
Angielska aktorka filmowa i telewizyjna. W 1999 ukończyła szkołę teatralną Bristol Old Vic w Bristolu. Była członkiem amatorskiego teatru studenckiego w Cambridge University. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Faworyta
The Favourite
6.1Królowa Anne
2017Morderstwo w Orient Expressie
Murder on the Orient Express
10.0Hildegarde Schmidt
2015Lobster
The Lobster
0.0Kierowniczka hotelu
2013Locke7.0Bethan
Daję nam rok
I Give It a Year
8.0
2012Weekend z królem
Hyde Park On Hudson
3.7Królowa Elżbieta
2011Żelazna Dama
The Iron Lady
2.4Carol Thatcher
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Nocny recepcjonista
The Night Manager
10.0Angela Burr
2005Doktor Who
Doctor Who
3.8Matka (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.