QR Code

Olga Bołądź  34 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (37)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:29 lutego 1984
Miejsce urodzenia:Toruń, Polska
Wzrost:170 cm (5ft 6in)
Lata aktywności:od 2006 roku
O sobie (1)
Polska aktorka filmowa i teatralna. W 2007 ukończyła PWST w Krakowie. W tym samym roku jeszcze w trakcie studiów złożyła podanie o półroczne stypendium na wyjazd do Barcelony, gdzie zagrała w przedstawieniu dyplomowym "Dell Arte no es trista". Następnie studiowała na akademii imienia Stelli Adler (Stella Adler Academy of Acting ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Jeszcze dzień życia
Another Day of Life
0.0Carlota / Dona Cartagina
Kobiety mafii8.3"Bela"
2017Botoks8.2Daniela Winiarek
Człowiek z magicznym pudełkiem10.0Goria
Volta5.5Wiki
Czerwony Punkt6.1
2016Las, 4 rano0.0Nata
Zaćma10.0Julia Brystygierowa w młodości
Kochaj5.0Sawa
2015Słaba płeć?10.0Zośka
W spirali3.0Joanna
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Paula
Służby specjalne8.4Podporucznik Aleksandra Lach "Białko"
2012Dziewczyna z szafy7.3Aga
Nad życie6.0Agata Mróz
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.