QR Code

Olaf Lubaszenko  50 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (8)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2.4 (9)
Data urodzenia:06 grudnia 1968
Miejsce urodzenia:Wrocław, Polska
O sobie (1)
Polski aktor filmowy i teatralny, reżyser i producent, także wokalista i konferansjer. Związany z Teatrem Buffo. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Miłość jest wszystkim0.0Jan
Kobiety mafii8.3Komendant
2017Gwiazdy6.6Celnik czechosłowacki
2012Sztos 24.0Mietek
2011Weekend3.4Czeski
2009Złoty środek10.0Klawiszowiec
1997Kiler0.0Aktor na lotnisku
1993Lista Schindlera
Schindler's List
0.0Strażnik w Oświęcimu
1992Psy3.8Krzyś "Młody"
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2017Gnomy rozrabiają
Gnome Alone
10.0(polski dubbing)
2016Gdzie jest Dory?
Finding Dory
7.0Idol (polski dubbing)
2015Dobry dinozaur
The Good Dinosaur
5.6Tata (polski dubbing)
Ups! Arka odpłynęła
Ooops! Noah is Gone...
8.8Dave (polski dubbing)
2014Samoloty 2
Planes: Fire & Rescue
9.5Beka (polski dubbing)
2013Samoloty
Planes
6.3Beka (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.