QR Code

Nikki Reed  31 lat

Nicole Houston Reed
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:17 maja 1988
Miejsce urodzenia:Los Angeles, Kalifornia, USA
O sobie (1)
Urodzona 17 stycznia 1988 roku scenarzystka/aktorka Nikki Reed wspaniale zadebiutowała w Hollywood w wieku 14 lat drugoplanowa rolą, obok zdobywczyni Oskara Holly Hunter i debiutantki, Evan Rachel Wood w filmie "Trzynastka". Reed była także współscenarzystką filmu wraz z reżyserem Catherine Hardwicke, która wcześniej spotykała się z ojcem Nikki. Uważana za ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
2.7Rosalie Hale
2011Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 1
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The
3.8Rosalie Hale
2010Saga Zmierzch: Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
4.0Rosalie Hale
2009Saga Zmierzch: Księżyc w nowiu
Twilight Saga: New Moon, The
2.6Rosalie Hale
2008Zmierzch
Twilight
3.4Rosalie Hale
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.