QR Code

Nicolas Cage  54 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (19)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (5)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (1)
Data urodzenia:07 stycznia 1964
Miejsce urodzenia:Long Beach, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor filmowy, bratanek słynnego reżysera Francisa Forda Coppoli.Dorabiał także jako sprzedawca popcornu w Fairfax Theater, zanim zrobił furorę u krytyki i publiczności w roli opiekuńczego i przedsiębiorczego sierżanta Ala Columbato, syna włoskich emigrantów, skrywającego wrażliwość pod maskę cynizmu w dramacie wojennym Alana Parkera na podstawie książki Williama Whartona Ptasiek ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Pakt krwi
Arsenal
0.0Eddie King
2016Snowden4.5Hank Forrester
Geniusze zbrodni
Dog Eat Dog
0.0Troy
2013Joe0.0Joe
Kick-Ass 22.7Damon Macready / Big Daddy
2012Ghost Rider 2
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
5.1Johnny Blaze / Ghost Rider
2011Bóg zemsty
Seeking Justice
0.0Will Gerard
Anatomia strachu
Trespass
1.0Kyle Miller
2010Uczeń czarnoksiężnika
The Sorcerer's Apprentice
0.0Balthazar Blake
2008Ostatnie zlecenie
Bangkok Dangerous
1.0Joe
2007Ghost Rider4.0Johnny Blaze / Ghost Rider
1999Ciemna strona miasta
Bringing Out the Dead
0.0Frank Pierce
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Młodzi Tytani: Akcja! Film
Teen Titans Go! To the Movies
10.0Superman (głos)
2013Krudowie
The Croods
5.8Grug (głos)
2009Załoga G
G-Force
0.0Speckles (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.