QR Code

Nick Robinson

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (34)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (3)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (4)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Twój Simon
Love, Simon
10.0Simon Spier
2017Ponad wszystko
Everything, Everything
9.1Olly Bright
2016Piąta fala
The 5th Wave
5.7Ben Parish
2015Jurassic World7.8Zach
2013Królowie lata
The Kings of Summer
3.5Joe Toy
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2010Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2.5Rowland Smith (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.