QR Code

Nelson Cragg

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2014Tracers0.0
SERIAL
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Pose0.0
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2016American Crime Story5.5
2012Elementary4.8
2011Homeland4.3
Terra Nova5.0
2008Breaking Bad4.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.