QR Code

Milo Ventimiglia

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Teraz albo nigdy
Second Act
0.0Trey
2017Devil's Gate0.0Jackson Pritchard
2014Grace księżna Monako
Grace of Monaco
1.0Rupert Allan
2013Jeszcze większe dzieci
Grown Ups 2
2.0Milo z bractwa
2012Spadaj tato
That's My Boy
0.0Chad
2009Gamer1.0Rick Rape
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Tacy jesteśmy
This Is Us
3.8Jack Pearson
2014Gotham3.6Jason Lennon / Ogr (gościnnie)
2006Herosi
Heroes
4.4Peter Petrelli
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.