QR Code

Mila Kunis  36 lat

Milena Markowna Kunis
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (50)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (5)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3 (5)
Data urodzenia:14 sierpnia 1983
Miejsce urodzenia:Czerniowce, ZSRR (obecnie Ukraina)
Wzrost:163 cm (5ft 3in)
Lata aktywności:od 1994 roku
Stan Cywilny:mąż Ashton Kutcher (od 04.07.2015), córka Wyatt Isabelle (ur. 01.10.2014)
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. Sławę przyniosła jej rola w serialu Różowe lata siedemdziesiąte. W 1998 roku, podczas przesłuchań, wszystkie osoby biorące w nich udział musiały mieć przynajmniej osiemnaście lat. Czternastoletnia wtedy Kunis powiedziała, że będzie miała osiemnaście lat w dniu swoich osiemnastych urodzin, nie podała jednak żadnych szczegółów. Chociaż wyprowadziła w pole ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Szpieg, który mnie rzucił
The Spy Who Dumped Me
6.6Audrey Stockton
2017Złe mamuśki 2: Jak przetrwać święta
A Bad Moms Christmas
8.7Amy
2016Złe mamuśki
Bad Moms
7.2Amy Mitchell
2015Jupiter: Intronizacja
Jupiter Ascending
7.8Jupiter Jones
2014Annie6.4Andrea Alvin
2013Więzy krwi
Blood Ties
6.0Natalie
Oz Wielki i Potężny
Oz: The Great and Powerful
7.6Theodora
2012Ted3.0Lori Collins
2011Muppety
The Muppets
4.7
To tylko seks
Friends with Benefits
4.7Jamie
2010Czarny Łabędź
Black Swan
9.5Lily
2008Max Payne
Max Payne
3.0Mona Sax
Chłopaki też płaczą
Forgetting Sarah Marshall
2.8Rachel Jansen
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2019Kraina cudów
Wonder Park
8.5Greta (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Złe mamuśki 2: Jak przetrwać święta
A Bad Moms Christmas
8.7(producent wykonawczy)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.