QR Code

Mikołaj Roznerski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (24)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Miszmasz czyli Kogel Mogel 30.0
Diablo. Wyścig o wszystko8.5"Kieł"
2018Pech to nie grzech10.0Piotr
Kobieta sukcesu6.8Norbert
Narzeczony na niby8.3Barnaba
2017Volta5.5Rotmistrz Łubieński
2016Porady na zdrady9.0Maciej
Kochaj5.0Jurek
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach7.4Tomasz
2015Karbala7.4Różdżyński "Rożen"
Karbala7.4Różdżyński "Rożen"
2014Karuzela3.5Rafał
2013Chce się żyć6.3Tomek
2012Supermarket0.0Himek
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Patryk
Patrick
0.0Oliver (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.