QR Code

Mike Stallion

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
8.9(dyrektor artystyczny)
2017Piękna i Bestia
Beauty and the Beast
9.3(dyrektor artystyczny)
2016Doktor Strange
Doctor Strange
4.9(dyrektor artystyczny)
2015Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5(dyrektor artystyczny)
2014Strażnicy Galaktyki
Guardians of the Galaxy
9.8(dyrektor artystyczny)
2013Thor: Mroczny świat
Thor: The Dark World
3.5(dyrektor artystyczny)
2012Wielkie nadzieje
Great Expectations
5.5(dyrektor artystyczny)
Gniew tytanów
Wrath of the Titans
4.3(dyrektor artystyczny)
2011Johnny English Reaktywacja
Johnny English Reborn
0.0(dyrektor artystyczny)
2008Quantum of Solace
Quantum of Solace
4.0(dyrektor artystyczny)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.