QR Code

Mike Hopkins

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
DźWIęKTytuł filmuOcenaRola
2007Transformers5.6
2003Władca Pierścieni: Powrót Króla
The Lord of the Rings. The Return of the King
4.3
2002Władca Pierścieni: Dwie Wieże
The Lord of the Rings. The Two Towers
7.3
2001Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
The Lord of the Rings. The Fellowship of the Ring
5.0
1978Superman0.0
SERIAL
MONTAŻTytuł filmuOcenaRola
2005Doktor Who
Doctor Who
4.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.