QR Code

Mike Colter  42 lata

Mike Randal Colter
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (27)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:26 sierpnia 1976
Miejsce urodzenia:St. Matthews, Karolina Południowa, USA
Wzrost:191 cm (6ft 3in)
Lata aktywności:od 2002 roku
Zawód:aktor
Stan Cywilny:żona Iva Colter
O sobie (1)
Amerykański aktor, wystąpił m.in. w roli Luke'a Cage'a w serialach Jessica Jones, Luke Cage i Defenders, należących do Marvel Cinematic Universe. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Przypływ wiary
Breakthrough
9.4Tommy Shine
2012Wróg numer jeden
Zero Dark Thirty
3.2Mike (oddział DEVGRU)
2010Salt0.0Dowódca drużyny taktycznej CIA
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017The Defenders0.0Luke Cage
2016Luke Cage6.7Luke Cage / Carl Lucas
2015Jessica Jones9.0Luke Cage
2013The Following2.0Agent Nick Donovan (gościnnie)
2011American Horror Story9.5David (gościnnie)
2009Żona idealna
The Good Wife
6.8Lemond Bishop (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.