QR Code

Michelle Rodriguez  41 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (13)
Wywiady
Newsy (4)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
8.8 (4)
Data urodzenia:12 lipca 1978
Miejsce urodzenia:Bexar Country, USA
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. Michelle ma dwie przyrodnie siostry od strony ojca i dwóch braci (Oscar i Raul). Często wraz z rodziną zmieniała miejsce swego stałego pobytu: najpierw przeprowadzili się na Dominikanę, a później do Portoryko, a następnie do Jersey. Największą sławę przyniosły jej filmy: Zbuntowana, Szybcy i wściekli, Resident Evil, oraz ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Alita: Battle Angel10.0Gelda
(niewymieniony w czołówce)
2018Wdowy
Widows
0.0Linda
2017Szybcy i wściekli 8
The Fate of the Furious
9.7Letty
2015Szybcy i wściekli 7
Furious 7
8.4Letty Ortiz
2013Maczeta zabija
Machete Kills
5.7Luz
Szybcy i wściekli 6
The Fast and the Furious 6
6.7Letty
2012Resident Evil: Retrybucja
Resident Evil: Retribution
0.0Rain Ocampo
2009Avatar4.8Trudy Chacon
2001Szybcy i wściekli
The Fast and the Furious
5.5Letty
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski
Smurfs: The Lost Village
6.1Smurfstorm (głos)
2013Turbo5.1Paz (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2004Lost: Zagubieni
Lost
6.1Ana Lucia Cortez
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.