QR Code

Michelle Pfeiffer

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (19)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (8)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Morderstwo w Orient Expressie
Murder on the Orient Express
10.0Caroline Hubbard
Mother!0.0Kobieta
2013Porachunki
The Family
0.0Maggie Blake
2012Mroczne cienie
Dark Shadows
5.8Elizabeth Collins Stoddard
2011Sylwester w Nowym Jorku
New Year's Eve
4.0Ingrid
1992Powrót Batmana
Batman Returns
0.0Selina Kyle / Kobieta-Kot
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.