QR Code

Michael Keaton  67 lat

Michael John Douglas
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (60)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (15)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:05 września 1951
Miejsce urodzenia:Coraopolis, Pensylwania, USA
Wzrost:175 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 1975 roku
Stan Cywilny:żona Caroline McWilliams (05.06.1982 - 29.01.1990, rozwód), syn Sean Maxwell (ur. 27.05.1983)
O sobie (1)
Amerykański aktor i producent filmowy pochodzenia niemieckiego i irlandzkiego. Urodził się w Coraopolis w stanie Pensylwania w rodzinie rzymskokatolickiej jako najmłodszy z siedmiorga dzieci inżyniera lądowników księżycowych George'a Alexandra Douglasa i budowniczej domów Leony Elizabeth (z domu Loftus). Jego ojciec miał pochodzenie niemieckie, angielskie, szkockie i irlandzkie, a matka miała ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Spider-Man: Daleko od domu
Spider-Man: Far From Home
0.0Adrian Toomes / Vulture
Dumbo0.0V. A. Vandemere
2017American Assassin0.0Stan Hurley
Spider-Man: Homecoming9.5Adrian Toomes / Vulture
2016McImperium
The Founder
7.5Ray Kroc
2015Spotlight0.0Walter "Robby" Robinson
2014Birdman6.8Riggan Thomson
Need for Speed6.6
RoboCop
RoboCop
9.0Raymond Sellars
1992Powrót Batmana
Batman Returns
0.0Bruce Wayne / Batman
1989Batman8.0Bruce Wayne / Batman
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2019Toy Story 40.0Ken (głos)
2010Toy Story 33.8Ken (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.