QR Code

Michael Kamen

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
MUZYKATytuł filmuOcenaRola
2000X-Men
X-Men 1.5
2.5
1998Zabójcza broń 4
Lethal Weapon 4
0.0
1995Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
2.0
1992Zabójcza broń 3
Lethal Weapon 3
0.0
1990Szklana pułapka 2
Die Hard 2
0.0
1989Zabójcza broń 2
Lethal Weapon 2
0.0
Licencja na zabijanie
Licence to Kill
2.5
Wykidajło
Road House
0.0
1988Szklana pułapka
Die Hard
0.0
1987Zabójcza broń
Lethal Weapon
0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.