QR Code

Michael Barrett

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2018Gotti0.0
I że ci nie odpuszczę
Overboard
8.5
2015Ted 25.8
2014Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie
A Million Ways to Die in the West
10.0
No Good Deed0.0
2013Bitwa roku
Battle of the Year
0.0
2012Ted3.0
2011Heca w zoo
Zookeeper
8.0
2008Opowieści na dobranoc
Bedtime Stories
2.3
Nie zadzieraj z fryzjerem
You Don't Mess with the Zohan
4.1
SERIAL
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2002CSI: Kryminalne zagadki Miami
CSI: Miami
4.3
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.