QR Code

Mena Suvari  40 lat

Mena Alexandra Suvari
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
6 (2)
Data urodzenia:13 lutego 1979
Miejsce urodzenia:Newport, Rhode Island, USA
Wzrost:163 cm (5ft 3in)
Lata aktywności:od 1995 roku
Stan Cywilny:dwukrotnie zamężna: 1. Robert Brinkmann (04.03.2000 - 10.05.2005, rozwód); 2. Simone Sestito (26.06.2010 - 01.10.2012, rozwód)
O sobie (1)
Amerykańska aktorka. Nie licząc występu w reklamie w wieku 13 lat, jej pierwszą rolą była niewielka rola w epizodzie serialu Chłopiec poznaje świat w 1995 roku. Najbardziej znana z filmów American Beauty (1999) i American Pie (1999). 18 marca 2000 Mena Suvari poślubiła Roberta Brinkmana, starszego od niej o 17 lat; ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Poskromić playboya
The Opposite Sex
7.7Jane
2012American Pie: Zjazd absolwentów
American Reunion
4.0Heather
2001American Pie 23.0Heather
1999American Beauty0.0Angela Hayes
American Pie4.5Heather
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011American Horror Story9.5Elizabeth Short (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.