QR Code

Melissa Rosenberg

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2012Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
2.7
2011Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 1
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The
3.8
2010Saga Zmierzch: Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
4.0
2009Saga Zmierzch: Księżyc w nowiu
Twilight Saga: New Moon, The
2.6
2008Zmierzch
Twilight
3.4
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2015Jessica Jones9.0(producent wykonawczy)
2006Dexter3.2(producent wykonawczy) (współproducent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2015Jessica Jones9.0(twórca serialu)
2006Dexter3.2
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2006Dexter3.2(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.