QR Code

Max Martini

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (15)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Nowe oblicze Greya
Fifty Shades Freed
8.7Jason Taylor
2017Ciemniejsza strona Greya
Fifty Shades Darker
8.9Jason Taylor
2016Spectral0.0
13 godzin: Tajna misja w Benghazi
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
1.0Mark "Oz" Geist
2015Pięćdziesiąt twarzy Greya
Fifty Shades of Grey
7.9Jason Taylor
2013Kapitan Phillips
Captain Phillips
0.0Dowódca SEAL
Pacific Rim0.0Herc Hansen
2011Colombiana1.0Agent Specjalny Williams
2009Magia kłamstwa
Lie to Me
4.7Dave Atherton / Dr. Dave Burns / Dave Ellstrom (gościnnie)
2008Mentalista
The Mentalist
5.4Fletcher Moss (gościnnie)
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017My Little Pony. Film
My Little Pony: The Movie
10.0Boyle (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Magia kłamstwa
Lie to Me
4.7Dave Atherton / Dr. Dave Burns / Dave Ellstrom (gościnnie)
2008Mentalista
The Mentalist
5.4Fletcher Moss (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.