QR Code

Matthew Vaughn

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (3)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2017Kingsman: Złoty krąg
Kingsman: The Golden Circle
9.8(producent)
2015Fantastyczna Czwórka
The Fantastic Four
7.1(producent)
2013Kick-Ass 22.7(producent)
2010Dług
The Debt
8.3(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Kingsman: Złoty krąg
Kingsman: The Golden Circle
9.8
2014Kingsman: Tajne służby
The Secret Service
9.6
2011X-Men: Pierwsza klasa
X-Men: First Class
3.8
2010Dług
The Debt
8.3
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Kingsman: Złoty krąg
Kingsman: The Golden Circle
9.8
2014Kingsman: Tajne służby
The Secret Service
9.6
2011X-Men: Pierwsza klasa
X-Men: First Class
3.8
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2014X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
X-Men: Days of Future Past
5.3(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.