QR Code

Mateusz Kościukiewicz

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (18)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Twarz6.0Jacek
Najlepszy10.0Andrzej
Gwiazdy6.6Jan Banaś
Amok8.2Krystian Bala
2015Panie Dulskie10.0Zbyniu
11 minut0.0Były chłopak dziewczyny z psem
Disco Polo7.3Przewodnik
2013Bilet na Księżyc4.3Antoni Sikowa, brat Adama
Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6Krzysiek
Baczyński5.3Krzysztof Kamil Baczyński
W imię...2.3Łukasz "Dynia"
2012Bejbi blues0.0
2011Bez wstydu0.0Tadek
Sponsoring
Elles
2.0
2009Tatarak
Sweet Rush
3.2Brydżysta
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.