QR Code

Marta Bryła

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (5)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Podatek od miłości8.5Recepcjonistka na promie
2017Najlepszy10.0Pacjentka ośrodka terapii uzależnień
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Korona królów7.7Aldona Anna Giedyminówna
2013To nie koniec świata!7.5Kelnerka (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.3Dziewczyna (gościnnie)
2000M jak Miłość5.0Pielęgniarka (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.0Oliwia Popławska
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.