QR Code

Mark Ruffalo  50 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (34)
Wywiady
Newsy (12)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (3)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4.5 (2)
Data urodzenia:22 listopada 1967
Miejsce urodzenia:Kenosha, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor filmowy. Przełomem była rola Terry\'ego Prescotta, który w dzieciństwie stracił rodziców w wypadku samochodowym w dramacie Możesz na mnie liczyć (You Can Count on Me, 2000), za którą otrzymał nagrodę krytyków w Los Angeles i Montrealu. Popularność wśród telewidzów zdobył jako nowojorski policjant Zane Marinelli w serialu sensacyjnym ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.3Bruce Banner / Hulk
2017Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarök
10.0Bruce Banner / Hulk
2016Iluzja 2
Now You See Me 2
8.8Dylan Rhodes
2015Spotlight0.0Mike Rezendes
Avengers: Czas Ultrona
Avengers: Age of Ultron
8.5Bruce Banner / Hulk
2014Foxcatcher3.5David Schultz
2013Zacznijmy od nowa
Begin Again
8.0Dan
Iluzja
Now You See Me
4.8Dylan
2012Avengers
The Avengers
4.7Bruce Banner / Hulk
2011Margaret1.0Maretti
2010Wyspa tajemnic
Shutter Island
5.1Chuck Aule
2008Miasto ślepców
Blindness
3.0Lekarz
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.