QR Code

Mario Kassar

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2009Terminator: Ocalenie
Terminator Salvation
5.0(producent wykonawczy)
2003Terminator 3: Bunt Maszyn
Terminator 3: Rise of the Machines
4.5(producent)
1991Terminator 2: Dzień sądu
Terminator 2: Judgment Day
7.0(producent wykonawczy)
1988Rambo III0.0(producent wykonawczy)
1985Rambo II
Rambo: First Blood Part II
0.0(producent wykonawczy)
1982Rambo: Pierwsza krew
First Blood
0.0(producent wykonawczy)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.