QR Code

Marguerite MacIntyre

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
6.8Szeryf Liz Forbes
2008Mentalista
The Mentalist
5.4Heather Prentiss (gościnnie)
2005Kości
Bones
5.5Dr Denise Randall (gościnnie)
2003Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
3.5Komandor Lauren Tyler (gościnnie)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2013The Originals5.9
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
6.8Szeryf Liz Forbes
2008Mentalista
The Mentalist
5.4Heather Prentiss (gościnnie)
2005Kości
Bones
5.5Dr Denise Randall (gościnnie)
2003Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
3.5Komandor Lauren Tyler (gościnnie)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2013The Originals5.9
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.