QR Code

like/dislike image

Marcin Perchuć

47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
0 (0)
Data urodzenia:30 czerwca 1973
Miejsce urodzenia:Warszawa, Polska
O sobie (1)Polski aktor teatralny, filmowy, telewizyjny i dubbingowy, szerszej publiczności znany jako Konstanty Turski z serialu Agnieszki Holland Ekipa oraz major Paweł Sikorski w Twarzą w twarz. Jeden z twórców programu Serwis TV.
Polski aktor teatralny, filmowy, telewizyjny i dubbingowy, szerszej publiczności znany jako Konstanty Turski z serialu Agnieszki Holland Ekipa oraz major Paweł Sikorski w Twarzą w twarz. Jeden z twórców programu Serwis TV. ... (cały opis)
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Po prostu przyjaźń7.3Marian
Szczęście świata9.3Janusz
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach8.5Seksuolog
2015Listy do M. 26.0Karol
Anatomia zła8.0Generał Wojciech Siemiradzki, szef CBŚ
Wkręceni 28.3
2013Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6Instruktor
2009Idealny facet dla mojej dziewczyny0.0Ksiądz fotograf
2008Senność
Senność
0.0Motolotniarz Marcin Wilczyński, przyjaciel Roberta
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Klakson i spółka
Wheely
5.5Seba (polski dubbing)
2017Gang Wiewióra 2
The Nut Job 2: Nutty by Nature
8.3My-Szu (polski dubbing)
2013Jeździec znikąd
The Lone Ranger
8.3Tonto (polski dubbing)
2012Avengers
The Avengers
5.3Agent Phil Coulson (polski dubbing)
2002Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter and the Chamber of Secrets
7.3Gilderoy LockHeart (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
201819836.0Adrian Szufa
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.