QR Code

Marcin Łabno

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2007Barwy szczęścia5.2Kolega Natalii (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Czarek (gościnnie)
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2011Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
6.2Ron Weasley (polski dubbing)
2010Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
8.3Ronald "Ron" Weasley (polski dubbing)
2009Harry Potter i Książę Półkrwi
Harry Potter and the Half-Blood Prince
8.0Ron Weasley (polski dubbing)
2007Harry Potter i Zakon Feniksa
Harry Potter and the Order of the Phoenix
5.5Ron Weasley (polski dubbing)
2005Harry Potter i Czara Ognia
Harry Potter and the Goblet of Fire
6.7Ronald "Ron" Weasley (polski dubbing)
2004Harry Potter i więzień Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
4.7Ronald "Ron" Weasley (polski dubbing)
2002Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter and the Chamber of Secrets
7.0Ronald "Ron" Weasley (polski dubbing)
2001Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
10.0Ronald 'Ron' Weasley (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2007Barwy szczęścia5.2Kolega Natalii (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Czarek (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.