QR Code

Małgorzata Zacharska

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2015Panie Dulskie10.0
2014Serce, Serduszko6.2
Fotograf8.0
2012Zabić bobra4.8
201180 milionów4.5
Wymyk2.0
2010Nie ten człowiek5.0
2008Mała Moskwa
Mała Moskwa
3.0
SERIAL
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2017Belle Epoque6.8
2012Paradoks4.2
2011Komisarz Alex5.6
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.