QR Code

Małgorzata Kożuchowska  47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (44)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (3)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2.3 (3)
Data urodzenia:27 kwietnia 1971
Miejsce urodzenia:Wrocław, Polska
O sobie (1)
Polska aktorka filmowa i teatralna. Jest córką współpracownika Radia Maryja, dr Leszka Kożuchowskiego. Od października 2007 roku jest ambasadorem Fundacji Mam Marzenie.Życie prywatne: 30 sierpnia 2008 wyszła za mąż za Bartka Wróblewskiego (dziennikarza, obecnie reportera Panoramy). ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Kochaj5.0Marta
2015Listy do M. 28.0Matka Antosia
2008Senność
Senność
1.8Róża
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Luis i obcy
Luis und die Aliens
8.0Pani Zgagarin (polski dubbing)
2017Riko prawie bocian
Richard the Stork
6.7Jutrzenka (polski dubbing)
2016Alicja po drugiej stronie lustra
Alice Through the Looking Glass
6.7Biała Królowa (polski dubbing)
2015Biuro detektywistyczne Lassego i Mai. Stella Nostra
LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
5.5Clara (polski dubbing)
Mały Książę
Le petit prince
6.4Matka (polski dubbing)
2014Sekrety morza
Song of the Sea
9.1Mama (polski dubbing)
Kosmiczna jazda. Hau hau mamy problem
Space Dogs: Adventure to the Moon
1.0Biała (polski dubbing)
2008Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Gloria, Hipopotamica (polski dubbing)
2005Madagaskar
Madagascar
0.0Gloria, Hipopotamica (polski dubbing)
2001Potwory i spółka
Monsters, Inc.
9.0Celinka (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Druga szansa9.7Monika Borecka
2012Prawo Agaty4.0Prokurator Maria Okońska
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.