QR Code

Mahershala Ali

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (13)
Wywiady
Newsy (6)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Alita: Battle Angel0.0Vector
Green Book0.0Don Shirley
2016Ukryte działania
Hidden Figures
6.4Jim Johnson
Moonlight7.6Juan
2015Igrzyska Śmierci: Kosogłos. Część 2
The Hunger Games: Mockingjay Part 2
6.8Boggs
2014Igrzyska Śmierci: Kosogłos. Część 1
The Hunger Games: Mockingjay Part 1
8.9Boggs
2012Drugie oblicze
The Place Beyond the Pines
10.0Kofi
2010Predators5.0Mombasa
2008Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
The Curious Case of Benjamin Button
4.3Tizzy
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Spider-Man Uniwersum
Spider-Man: Into The Spider-Verse
0.0(głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Luke Cage6.7Cornell "Cottonmouth" Stokes
2013House of Cards8.8Remy Danton
2009Magia kłamstwa
Lie to Me
4.7Detektyw Hughs (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.