QR Code

Magdalena Kumorek  39 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:14 sierpnia 1979
Miejsce urodzenia:Pyskowice, Polska
Wzrost:166 cm (5ft 4in)
Lata aktywności:od 1998 roku
O sobie (1)
Polska aktorka filmowa i teatralna, także wokalistka. W 2000 roku zajęła pierwsze miejsce w Konkursie Piosenek Agnieszki Osieckiej ("Pamiętajmy o Osieckiej"), a także drugie miejsce w Zamkowych Spotkaniach z Poezją Śpiewaną w Olsztynie. W 2000 roku otrzymała Grand Prix na Festiwalu Piosenki Francuskiej w Lubinie. W 2001 dostała II nagrodę ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017W rytmie serca7.0Agnieszka, starsza siostra dr Adama Żmudy
2015Słaba płeć?10.0
2013Układ zamknięty6.0Dorota Maj
2011Przepis na życie0.0Anna Zawadzka / Adamowicz
2010Hotel 524.6Recepcjonistka Paula
2008Ojciec Mateusz6.0Krystyna Brylska (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Grażyna (gościnnie)
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
9.9Virginia "Pepper" Potts (polski dubbing)
2012Sklep dla samobójców
Le Magasin des suicides
5.7Marynia (polski dubbing)
Avengers
The Avengers
3.6Pepper Potts (polski dubbing)
2011Prywatny wszechświat
Soukromý vesmír
3.8Marynia (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017W rytmie serca7.0Agnieszka, starsza siostra dr Adama Żmudy
2011Przepis na życie0.0Anna Zawadzka / Adamowicz
2010Hotel 524.6Recepcjonistka Paula
2008Ojciec Mateusz6.0Krystyna Brylska (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.