QR Code

Magdalena Dipont

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENOGRAFTytuł filmuOcenaRola
2015Król życia0.0(scenograf) (dekorator wnętrz)
Czerwony pająk0.0(scenograf)
2014Ziarno prawdy7.7(scenograf)
2013Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6(scenograf)
2009Tatarak
Sweet Rush
3.2(scenograf)
2007Katyń7.0(scenograf)
1994Trzy kolory: Biały0.0(dekorator wnętrz)
1991Podwójne życie Weroniki
La Double vie de Véronique
0.0(dekorator wnętrz)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.