QR Code

Magdalena Boczarska  39 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (26)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:10 grudnia 1978
Miejsce urodzenia:Polska
O sobie (1)
Polska aktorka filmowa i telewizyjna. W 2001 roku ukończyła wydział aktorski PWST w Krakowie. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej6.5Michalina Wisłocka
Ostatnia rodzina7.7Ewa
2014Obywatel4.3Matka Jana w młodości
2013W ukryciu5.5Janina
2012Ixjana. Z piekła rodem2.0Marlena
Bejbi blues0.0Matka Natalii
2009Idealny facet dla mojej dziewczyny3.3Luna
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2017Riko prawie bocian
Richard the Stork
6.7Olga (polski dubbing)
2016Robinson Crusoe4.9May (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Druga szansa9.7Aktorka Sara Daymer
2015Mąż czy nie mąż0.0Ewa
Pakt9.4Iwona
2011Rodzinka.pl3.7Izka, malarka pokojowa (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.0Anna Górecka (gościnnie)
Czas honoru4.5Lola, więźniarka Pawiaka / Karolina Osmańska
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.