QR Code

Magdalena Biedrzycka

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2017Bodo6.0
2015Król życia0.0
Czerwony pająk0.0
2014Ziarno prawdy7.7
Obywatel4.3
2013Wałęsa. Człowiek z nadziei5.6
Papusza4.0
2011Listy do M.7.2
2009Tatarak
Sweet Rush
3.2
2008Czas honoru4.5
2007Katyń7.0
SERIAL
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2008Czas honoru4.5
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.